Vecka 3 av Pattaya Music Festival 2024 fortsätter starkt

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Pattaya Music Festival 2024 avslutade nyligen sin tredje vecka lördagen den 23 mars och fortsatte att dra stora folkmassor.

Festivalen, som ägde rum i Lan Pho Public Park i Naklua, innehöll flera begåvade thailändska artister. Dagens höjdpunkt var framträdandet av det unga bandet "All in One" från Pattaya Music Association. Bandet fick möjlighet att uppträda på huvudscenen och de fick ett uppskattningscertifikat från Pattaya City.

Andra artister som uppträdde under den tredje veckan var bland annat Zom Marie, Pop Pongkool, Paper Planes och många andra.

Festivalen kommer att fortsätta i en vecka till, med föreställningar den 29:e och 30:e mars. Huvudscenen kommer att ligga vid Pattaya Beach, och det kommer även att finnas en scen på Koh Larn.

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.