Bangkok Produce Merchandising and CP Foods Marknadsför "For Farm"-plattformen och uppmanar allmänheten att engagera sig i att stoppa skörden för att ta itu med PM2.5

Bangkok-

Bangkok Produce Merchandising Public Company Limited, en leverantör av jordbruksråvaror till Charoen Pokphand Foods Public Company Limited (CP Foods), har samarbetat med CP Foods djurfoderbruk över hela Thailand för att uppmuntra allmänhetens deltagande i rapporteringen av majsbränning genom For Farm Application .

Detta initiativ syftar till att mildra PM 2.5-damm från förbränning av grödor. Det är i linje med Charoen Pokphand-gruppens policy att inte köpa och inte importera majs för djurfoder från områden som drabbats av skogsintrång och bränning. Djurfoderbruk, inklusive Lamphun Feed Factory i Lamphun-provinsen, Pak Thong Chai Feed Mill, Khok Kruat Feed Mill i Nakhon Ratchasima-provinsen och Phitsanulok Feed Mill i Phitsanulok-provinsen, bland andra, har placerat offentliga affischer som uppmanar thailändare att rapportera brinnande via For Farm-appen. De betonar att alla CP Foods foderbruk köper majs från odlingsområden fria från avskogning och bränning.

Mr. Boonserm Charoenwat, Senior Vice President för boskapsfoderverksamhet på CP Foods, understryker att alla CP Foods djurfoderanläggningar följer CP Groups policy för jordbruksanskaffning, vilket säkerställer att all majs som används för djurfoder kan spåras till dess odlingsområde. . Dessa anläggningar samarbetar aktivt med Bangkok Produce Merchandising för att främja "For Farm Application", som syftar till att öka allmänhetens medvetenhet och förhindra förbränning av grödor, ett avgörande steg för att ta itu med PM2.5-föroreningar. Applikationen fungerar som en plattform för att rapportera incidenter med brinnande sädesfält, vilket uppmuntrar allmänhetens engagemang i ansträngningarna att bekämpa detta problem. CP Foods visar For Farm-affischer på foderbruk över hela landet, som visar upp företagets engagemang för ren luft.

Dessutom hämtar CP Foods majs från lagligt kompatibla odlingsområden, vilket säkerställer att inga skogsintrång eller inblandning i brinnmetoder.

For Farm Application, utvecklad av Bangkok Produce Merchandising, är en digital plattform för att hjälpa bönder att få tillgång till insikter och kunskap relaterad till växtodling och registreringskanalen för majsspårbarhetssystemet för att sälja sina produkter till CP Foods. Dessutom fungerar For Farm-appen som en rapporteringsplattform som tillåter thailändare att skicka in rapporter genom att fånga fotografiska bevis på att majsfältet brinner och ange platsen (GPS) för den brinnande grödan.

När det har meddelats verifierar Bangkok Produce Merchandising information genom spårbarhetssystemet och skickar ett team för att bekräfta och skapa förståelse för bönder.

Dessutom har företaget vidtagit åtgärder för att sluta köpa majs från bönder som upprepade gånger bränner åkrar under ett år. Företaget kommer att samordna och dela sådan information med relevanta statliga myndigheter i enlighet med detta.

Bangkok Produce Merchandising erbjuder tre rapporteringskanaler för majsfältsbränning. Dessa inkluderar meddelanden via For Farm Application och CPF:s spårbarhetssystems webbplats, CPFWorldwide.com. Detta initiativ syftar till att främja hållbara jordbruksmetoder bland thailändska majsodlare.

Föregående artikel är ett pressmeddelande. Åsikterna och tankarna är de inblandade företagens.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/