Berusad motorcykelförare skadad i krasch i Sattahip

Sattahip —

En motorcyklist, som myndigheterna sa var berusad, kraschade med sin motorcykel i Chonburis Sattahip-distrikt och fick måttliga skador måndagskvällen den 25 mars 2024.

Sawang Rojanatham Sattahip Rescue Foundation fick en rapport om en motorcykelolycka på järnvägsspåren nära Ban Huai Khwang, Na Jomtien-distriktet, klockan 11:25 på måndagen. Räddningsarbetarna och sjukvårdarna från Wat Yannasangwararam Woramahawihan-sjukhuset rusade till platsen.

De hittade en 34-årig man, identifierad som Mr. Sarawut (familjenamn undanhållet), med ett huvudsår, en ur led i höger axel och skavsår på kroppen och ansiktet. Han fördes till Wat Yannasangwararam Woramahawihan sjukhus för behandling.

Sarawuts oidentifierade medarbetare sa att han hade druckit med vänner och var på väg hem när olyckan inträffade. Vägen var mörk och herr Sarawut var berusad, vilket fick honom att tappa kontrollen över sin motorcykel och krascha, tillade arbetskamraterna.

Berörd polis utreder olyckan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, Ämnen, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.