Kropp av brittisk man hittades i Pattaya Condo

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

Kroppen av en brittisk man hittades i en bostadsrätt i centrala Pattaya måndagen den 25 mars 2024.

Pattayas polisstation underrättades om kroppen vid en ospecificerad tidpunkt och skyndade till platsen tillsammans med Sawang Boriboon Thammasathan räddningsarbetare.

Där hittade myndigheterna kroppen som de offentligt identifierade som Harold Jhon Milligan, en 63-årig brittisk medborgare, liggande med ansiktet nedåt i ett tillstånd av avancerad nedbrytning. Han var klädd i ett rött linne och bruna shorts. Det fanns inga tecken på skada eller kamp på hans kropp. Myndigheterna uppskattade att han hade varit död i cirka 3 dagar.

Patcharapan Pawarespongsakorn, 50, sa att hon var utlänningens skötare eftersom han var sjuk och inte kunde gå. Han var tvungen att använda rullstol hela tiden.

Innan händelsen hade Patcharapan försökt ringa och knacka på dörren i två dagar, men Mr. Milligan öppnade inte dörren. På dagen för upptäckten kom Patcharapan ihåg att hon gick till baksidan av lägenheten och såg Mr Milligans kropp genom glasdörren. Hon ringde genast ordningsvakterna och polisen.

Kroppen fördes till Institutet för rättsmedicin för obduktion för att fastställa dödsorsaken. Polisen uppgav att de har kontaktat den brittiska ambassaden för att underrätta den avlidnes anhöriga.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.