Thailändsk polis slog till mot illegal spelhåla i Saraburi, 36 personer greps

Saraburi—

Den 25 mars 2024 inledde Thai Crime Suppression Division en razzia mot en bostad i Nong Don, Saraburi, efter att ha fått en lokal rapport om olaglig spelverksamhet utan tillstånd.

Vid polisens inspektion hade många spelare samlats vid bostaden och spelade spelkort. Polisen omringade området för att fånga 36 personer och beslagtog 30,000 XNUMX baht i kontanter.

Polisen förhörde de misstänkta och fick reda på att spelhålan hade varit i drift i bara två dagar innan den stängdes. De misstänkta ska ha berättat för polisen att spelinsiders bjöd in varandra att spela spelkort i bostaden innan de oväntat tillfångatogs.

Till en början väckte polisen anklagelser om att ha konspirerat för att begå illegalt spelande utan tillstånd mot spelarna innan de eskorterades till Nong Dons polisstation för vidare laglig behandling.

Läs en relaterad artikel om vice premiärminister Anutin som leder en massiv spelverksamhet i Nonthaburi, över 300 spelare tillfångatagna.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.