Pattaya City rustar för Grand Wan Lai-firande

Pattaya —

Pattaya City kommer att stå värd för en storslagen "Wan Lai Day" fredagen den 19 april 2024.

Tillkännagivandet gjordes vid en presskonferens som hölls den 28 mars i Central Pattaya Shopping Center, med biträdande borgmästare Thithiphan Pettrakul som ordförande tillsammans med representanter från Thailands turistmyndighet, Chonburi-provinsens kulturkontor och centrala Pattaya.

Wan Lai-festivalen kommer att delas upp i två sektioner. Den första delen, som hålls från 8:00 till 12:00 på Wat Chai Mongkol, kommer att fokusera på att främja, bevara och visa upp den vackra, kulturella sidan av den thailändska Songkran-festivalen. Besökare kan förvänta sig traditionella föreställningar och utställningar som återspeglar essensen av Songkran mitt i templets fridfulla atmosfär.

Eftermiddags- och kvällspasset, från 3:00 till 11:00, kommer att förvandla hela Pattaya Beach till en modern nöjeszon. Kända thailändska och internationella DJ:s, inklusive DJ Nadia, DJ Wonder, PP'DREAM, FrenchW och Ant Emotion Town, kommer att uppträda på den stora scenen för att hålla igång festen. Kvällens höjdpunkt kommer att vara ett spektakulärt framträdande av det legendariska rockbandet "Retrospect", som tar med sina hitlåtar och en fullfjädrad audiovisuell upplevelse till scenen.

Thitiphan riktade en varm inbjudan till både thailändska och utländska turister att delta i festligheterna.

Vägavstängningar och planer har ännu inte slutförts och tillkännagivits vid presstid.

FOTO: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.