Son halshuggar mamma i chockerande mord på Palm Garden i Surat Thani

Surat Thani—

Klockan 8:00 den 30 mars 2024 fick Wiang Sa-poliser en mordrapport om en son som halshugger sin mor i en palmträdgård i Wiang Sa, Surat Thani.

På olycksplatsen hittades den huvudlösa kroppen av en kvinna som senare offentligt identifierades som Mrs. Champa Bunthong, 73, liggande på ett betonggolv. Enligt polisrapporten höll den misstänkte som offentligt identifierades som Natthaphon Yuenyong, en 31-årig son till Champa, Champas huvud och sprang in i palmträdgården för att fly från polisens jakt.

Det rapporterades att Natthaphon höll och högg sin mammas huvud längs vägen under polisens jakt, polisen kunde kort efter fånga Natthaphon.

Efter polisutredningen visade det sig att den misstänkte hade bott med Champa och fem andra syskon. Natthaphon hade aldrig orsakat några problem, men på sistone ska han ha varit inblandad i olagliga ämnen innan han begick de avskyvärda brotten.

Enligt polisen hade Natthaphon inget brottsregister och fanns inte på den psykiatriska patientlistan från Wiang Sa-polisens information.

Inledningsvis utförde läkare drogtester och fann ingen amfetamin eller cannabissubstans i hans blodsystem. Läkarna skulle dock utföra ytterligare drogtester för att avgöra om han var drogpåverkad eller inte.

Ett oidentifierat vittne berättade för polisen att den misstänkte natten före händelsen enligt uppgift var berusad och hade ett hett bråk med sin fru. På händelsedagen gick den misstänkte till Champas bostad och förolämpade sin brors barn. Champa ska dock ha skällt ut den misstänkte innan det tragiska mordet inträffade.

Polisen skulle förhöra den misstänkte ytterligare för att fastställa orsaken och motivet bakom det fruktansvärda mordet.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.