Fire Guts Abandoned Pub i Pattaya

Pattaya —

En brand bröt ut på en övergiven pub i Pattaya tidigt på måndagsmorgonen den 1 april 2024.

Branden startade runt 5 i byggnaden på Soi 06, Pattaya Second Road, Nongprue sub-distrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Det föranledde ett svar från Pattayas brandkår och brandkåren i Banglamung.

Vid deras ankomst, brandmän såg en brand som slukade en 30 meter bred och 20 meter lång byggnad. De använde vattenkanoner för att släcka elden, vilket tog över 30 minuter.

Branden orsakade omfattande skador på byggnaden. Enligt en säkerhetsvakt, Mr. Somkiat Siprasom, 60, inhyste byggnaden en gång en pub som heter Palladium. Puben hade varit stängd i flera år och var i ett förfallen skick.

Ingen skadades i branden. Orsaken till branden är fortfarande under utredning av Pattaya-polisen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-= - =

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.