Pattaya International Beach Tennis IFBT World Cup Tour 2024 börjar!

Pattaya, Thailand – Den livliga staden Pattaya surrar av spänning när den förbereder sig för att vara värd för den prestigefyllda Pattaya International Beach Tennis IFBT – World Cup Tour 2024. Evenemanget är planerat från 5-7 april och kommer att erbjuda en unik blandning av tävlingssporter och kulturella festligheter.

Turneringen kommer att äga rum mot den pittoreska bakgrunden av Dvaree Jomtien Beach Hotels strandnära strax efter Soi 12 och Yaimak Market, där idrottare kommer att tävla i strandtennismatcher med hög insats. I år handlar evenemanget dock inte bara om sport.

Musikälskare kan se fram emot livebandsuppträdanden och DJ-set utformade för att komplettera den dynamiska miljön i strandtennismatcherna. Under tiden kommer foodies att bjudas på en rad kulinariska alternativ som visar upp lokala och internationella rätter.

För dem som söker mer atletiska sysselsättningar kommer aktiviteter som skimboarding och pickleball att finnas tillgängliga.

En annan stor aktivitet som äger rum under evenemangen kommer att vara Baton Wield Fire Show på vissa kvällar!

Med ett så mångsidigt program lovar Pattaya International Beach Tennis World Cup Tour 2024 att bli mer än bara ett sportevenemang – det är en hyllning till ljud, smak och atleticism. Markera dina kalendrar för denna tredagars extravaganza som säkerligen kommer att lämna ett bestående intryck på både lokalbefolkningen och besökare.

Dessutom används

Den 4 april, med start klockan 4, kommer en vänskapsmatch 3×3 att äga rum som upptakt till IFBT World Cup Tour. Denna turnering är öppen för spelare på alla nivåer och bjuder in alla att delta i det roliga.

Pattaya International Beach Tennis – IFBT World Cup Tour 2024 drar igång ordentligt den 5 april kl. 8 och kommer att fortsätta till cirka kl. 9. Tävlingen kommer att pågå för fullt under den 5:e, 6:e och 7:e april. Observera att den exakta sluttiden för varje dags spel inte kan fastställas i förväg, eftersom det beror på matchernas längd och eventuella förseningar. Dagliga matcher och underhållningsscheman kommer att finnas tillgängliga vid evenemanget.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/