Hundbett leder till massivt bråk med mer än tjugo personer i Pattaya

Pattaya —

Ett massivt bråk, som involverade mer än 20 personer, bröt ut i Pattaya måndagskvällen den 1 april 2024, efter att en hund bet en av de inblandade männen.

Händelsen inträffade i ett dagligt hyrrum i Soi Kor Phai 14 i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Pattaya-polisen kallades till platsen klockan 9:36 och hittade mer än 20 personer som slogs. De lyckades skilja de två grupperna åt och lugna ner situationen.

Enligt Pattaya-polisen skadades en person, en 25-årig burmesisk medborgare vid namn Myo Zawoo Ci, som var ansvarig för att ta hand om hyresrummen. Han träffades i huvudet med ett hårt föremål och fick ett skärsår och blödde kraftigt. Han fördes till ett lokalt sjukhus av räddningsarbetare.

Polisen tog alla inblandade till Pattayas polisstation för förhör. Enligt en inblandad man som bara identifierades som Natthawat, 17, hyrde han och hans grupp byggnadsarbetare ett rum på fastigheten. När de skulle lasta av sina tillhörigheter från en bil bet en hund honom i vänster ben.

Han åkte till sjukhuset för vård och återvände sedan till fastigheten för att kräva ersättning av ägaren. De kunde dock inte komma överens om en ersättning, och en av Natthawats medarbetare slog Mr. Myo i huvudet med ett metallrör.

Mitt i bråket sågs hunden, en 2-3 år gammal svartvit hane, dricka vatten och titta på slagsmålet.

Polisen utreder händelsen och kommer att vidta åtgärder mot de inblandade.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.