Banglamung-distriktet är värd för Songkran-festivalen och Röda Korsmässan från 11 till 19 april

Banglamung, Chonburi —

Banglamung District Office kommer att stå värd för Songkran-festivalen och Röda Korsmässan från 11 till 19 april 2024.

Evenemanget, som officiellt tillkännages av distriktschefen Mr. Weekit Manarojkit, kommer att innehålla en mängd olika aktiviteter, inklusive en Miss Songkran-tävling, en modevisning, en Songkran-parad, många traditionella thailändska sporter och liveunderhållning.

Distriktskontoret sätter även upp montrar för att främja turismen i området. Besökare kommer att kunna ta bilder och lära sig om distriktets olika attraktioner.

Banglamung District Office inbjuder alla att komma och njuta av Songkran Festival och Röda Korsmässan. Det är ett utmärkt tillfälle att uppleva thailändsk kultur och att stödja en god sak.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.