Två bilar kolliderar på Pattaya Road, förare försvinner på mystiskt sätt

Pattaya —

Polisen i Pattaya letar efter två förare som uppenbarligen av misstag hade kolliderat med sina bilar och sedan mystiskt försvunnit från olycksplatsen tidigt på onsdagsmorgonen den 3 april 2024.

Ungefär klockan 00:16 fick Sawang Boriboons räddningsarbetare rapporter om en bilolycka på Bang Dej Hill, nära Map Prachan Reservoir i Nongprues underdistrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. De samarbetade med Pattaya-polisen och skyndade till platsen.

Vid deras ankomst hittade räddningsmännen och polisen en svart Toyota Yaris som hade kraschat in i ett träd och landat vid sidan av vägen. Bilen skadades allvarligt. Det fanns också tecken på en kollision baktill på fordonet.

Bredvid Yaris hittades en svart Chevrolet Captiva. Captiva, som tros vara bilen som backade Yaris, skadades också allvarligt. Myndigheterna var dock förvirrade eftersom det inte fanns någon på platsen. Båda förarna hade försvunnit och kvarlämnade endast deras skadade fordon.

Ett vittne, 21-årige Suphakrit Asipong, berättade för The Pattaya News att han såg en modifierad pickup anlända och ta en av förarna från platsen. Personen i pickupen ska ha tagit alla dokument från bilen innan han lämnade. Mr. Suphakrit såg inte föraren av den andra bilen innan han ringde polisen.

Myndigheterna kontrollerar fordonsregistreringen för att lokalisera ägarna och undersöka orsaken till olyckan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.