Ex-pojkvän till Passenger attackerar Pattaya Bolt Driver felaktigt

Pattaya —

En thailändsk man attackerade av misstag en Bolt-förare i Pattaya och trodde att föraren var hans tidigare flickväns nya pojkvän.

Torsdagen den 4 april 2024 lämnade Pairat Songsod, en 40-årig Bolt-förare, in ett klagomål till Pol. Löjtnant Phuttharak Sonkhamhan, biträdande utredningsinspektör vid Pattayas polisstation, efter att ha blivit överfallen av ex-pojkvännen till sin kvinnliga passagerare, Kulrat (släktnamn undanhållet), 24.

Enligt Pairat hade han parkerat sin bil, som fortfarande körde, vid en bar på Chaiyapruek 1 Road, i väntan på att hämta Kulrat, hans passagerare, som han aldrig hade träffat tidigare och som hade bokat en tur på mobil Bolt-applikation på dagen för händelsen. Men när den unga kvinnan satte sig i bilen öppnade en ung, oidentifierad man plötsligt dörren och började slå Kulrat.

Pairat kände oro för kvinnan och låste sina bildörrar för säkerhets skull. Detta gjorde dock angriparen arg, som av misstag trodde att herr Pairat var Kulrats nya pojkvän, enligt kvinnan. Angriparen krossade sedan bilens fönster på förarsidan med en hjälm och hotade sedan Pairat med en vass järnstång. Av rädsla för sin säkerhet skyndade Pairat iväg från platsen och gjorde en polisanmälan.

Enligt Kulrat var angriparen hennes ex-pojkvän. De hade brutit upp från sitt tvååriga förhållande för två månader sedan, men ex-pojkvännen hade förföljt och trakasserat henne. Kulrat hade redan gjort en polisanmälan mot honom en gång tidigare.

Pol. Löjtnant Phuttharak granskar CCTV-bilder från området för att identifiera och gripa angriparen. Varken Kulrat eller Pairat skadades.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.