Pattaya International Beach Tennis IFBT World Cup Tour 2024 startar officiellt idag, Photo Tour

Pattaya-

Pattaya International Beach Tennis IFBT World Cup Tour 2024 har officiellt börjat på vackra Jomtien Beach framför Dvaree Hotel nära Soi 12.

Vi besökte strandbanorna och scenen för den spännande turneringen igår kväll under en trevlig rolig förturnering och medan de sista förberedelserna fortfarande gjordes för den tre dagar långa officiella turneringen. Med idrottare i världsklass från länder runt om i världen kommer denna turnering att vara ett evenemang som inte får missa.

Inträdet är gratis och det kommer också att finnas gott om mat, skoj, musik och underhållning samt andra sporter under evenemanget. Vi ses på matcherna!

Här är några vackra solnedgångsbilder vi tog igår kväll:

Pattaya International Beach Tennis – IFBT World Cup Tour 2024 drar igång ordentligt den 5 april kl. 8 och kommer att fortsätta till cirka kl. 9. Tävlingen kommer att pågå för fullt under den 5:e, 6:e och 7:e april. Observera att den exakta sluttiden för varje dags spel inte kan fastställas i förväg, eftersom det beror på matchernas längd och eventuella förseningar. Dagliga matcher och underhållningsscheman kommer att finnas tillgängliga vid evenemanget.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/