Skåpbil som bär värnpliktiga från Sattahip marinen kraschar in i släpbil, dödade 2 och skadade 13

FOTO: Thairath

Chachoengsao —

En skåpbil med en stor grupp av Sattahip-marinanställda som reste tillbaka till sin hemstad för Songkran kraschade in i en släpvagn och dödade två officerare och skadade över 13 andra.

Tragedin ägde rum den 4 april 2024 på motorväg 304 i Phanom Sarakham-distriktet, Chachoengsao-provinsen. Polis och räddningspersonal underrättades om olyckan runt 4 och ryckte ut till platsen.

Vid deras ankomst hittade myndigheterna en vit skåpbil vält mitt på vägen. Ett tiotal passagerare kastades ut ur fordonet. Tre av dem skadades allvarligt.

Det rapporterades att skåpbilen reste från Sattahip Naval Base i Chonburi-provinsen till de värnpliktigas hemprovins Nong Bua Lamphu. Skåpbilen kraschade sedan in i en 18-hjulig släpbil. Föraren av släpvagnen skadades inte.

Räddningsarbetare förde de skadade passagerarna till närliggande sjukhus. Två av de värnpliktiga, vars namn inte släppts till media, dödförklarades, en på olycksplatsen och en på sjukhuset. De övriga 13 passagerarna behandlades för olika skador vid presstid.

Polisen utreder fortfarande orsaken till olyckan men spekulerar i nuläget att föraren av skåpbilen kan ha somnat vid ratten.

FOTO: Thairath
FOTO: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.