Thai polisen "Ingen plats för droger" operationsnetto 22,387 339 arresteringar och beslag värda XNUMX miljoner baht

Nationell-

Den 4 april 2024, Pol. Generallöjtnant Sarayut Sa-nguanphokai, befälhavaren för provinspolisregion 4, och relevanta tjänstemän höll en presskonferens om operationen "No Place for Drugs" för att utrota narkotikahandeln i nordöstra Thailand.

Smakämnen No Place for Drugs Operation syftade till att undertrycka lokala knarklangare och narkotikanätverk på 87 platser med proaktiv verksamhet från 19 polisstationer. Polisen gavs ut för att utreda, spåra och gripa efterlysta brottslingar och lokala knarklangare.

Som ett resultat fångade provinspolisens region 4 fler än 22,387 22,287 personer från 17 59 fall och beslagtog 6.8 miljoner amfetaminpiller, 1 kg heroin och 2023 kg metamfetamin, från den 31 oktober 2024 till den 339 mars. Det totala värdet av olagliga ämnen och tillgångar uppskattades till XNUMX miljoner baht.


Enligt Pol. Generallöjtnant Sarayut, No Place for Drugs-operationen var att utrota olagliga ämnen längs den thailändska gränsen och rapporterade områden enligt order från Thailands premiärminister Srettha Thavisin och Pol. General Kittirat Phanphet, tillförordnad generalkommissarie för den kungliga thailändska polisen.

De relevanta myndigheterna under överinseende av provinspolisregion 4 skulle öka intensiteten i kampen mot narkotikahandeln i området, sade Pol. Generallöjtnant Sarayut.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.