Akira Club Pattaya: Du är inbjuden till klubbandets framtid

Välkommen till klubbens framtid

Du är inbjuden att vara en del av något extraordinärt!

Du är inbjuden att vara en del av något extraordinärt!

Mjukstart

Tid: 02.05.2024

Öppet 22:00 – till sent

Musikstil: Öppet format (Hip Hop, EDM, Top 40, Mash-Up)

Skanna QR-koden på flyern ovan för att registrera dig för den mjuka öppningen av Akira och bli förvånad.

Om oss

Föreställ dig en värld där att drömma stort är normen, du är alltid omgiven av musikrytmer som aktiverar dina sinnen och skiftande ljus som fascinerar dig. När du går in i Akira är det som att kliva in i framtiden. Tokyos gator. Din kropp pulserar med elektrisk energi för varje sekund som går. Den världen är inte bara en vision, den är verklig och det är Akira Club.

Hur allt började

Sedan dag ett har vår vision för Akira Club varit rotad i en passion för att omdefiniera nattlivet. Vi ville inte bara replikera Pattayas nattklubbsscen. Istället strävade vi efter att skapa en miljö där människor ansluter, trivs och njuter av. På Akira är ingen sekund gammal eller tråkig, det är ett äventyr som känns exceptionellt.

Hotell

Hotell

Vårt engagemang för gästfrihet återspeglar alla aspekter av vår service. Vi önskar att alla gäster ska känna sig välkomna och omhändertagna när de väl är inne i klubben. Det är därför varje ögonblick på Akira är avsiktligt utformad för att få dig att må som bäst. Våra proffs garanterar extraordinära upplevelser för alla, oavsett vad.

Kvalitet

Kvalitet

Akira Club är specialiserad på överlägsen kvalitet. Från de drycker vi serverar till den miljö vi tillhandahåller, kvalitet är vårt kärnvärde. Som en nattklubb inspirerad av pulsen i Tokyo, Japan, är vi också engagerade i Kaizen – en process av ständiga förbättringar som säkerställer att våra gästers förväntningar överträffas.

Underhållning

Underhållning

All underhållning är inte värd din tid. Det är därför vi går den extra milen för att skapa lockande upplevelser som du inte kommer att kunna få nog av. Akira Club är som att kliva in i en cool, futuristisk värld där du kan glömma vardagen och bara känna ren lycka.

Håll utkik så ses vi snart! För mer detaljer:

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/