Berusad brittisk man för berusad för att låsa upp sin port spetsar sig själv genom att klättra på sitt staket i Pattayas hem

Pattaya – En berusad brittisk man ådrog sig en allvarlig bukskada efter att ha spetsat sig själv på ett spetsigt järnstaket i sin bostad i Bang La Mung-distriktet i Chon Buri. Händelsen inträffade söndagen den 7 april under de tidiga morgontimmarna.

Räddningspersonal anlände snabbt till mannens bostad, belägen i Nongprue-området, efter att ha fått ett nödanrop runt 12:15. Där upptäckte de utlänningen, som senare identifierades av polisen som Michael G., en 65-årig brittisk medborgare, fast på staketet. En av staketstolparna, formad som en pilspets, hade genomborrat hans mage och orsakat ett sår på cirka fem till sex centimeter djupt.

Räddningsmännen lyfte skickligt Michael från räcket, gav första hjälpen och transporterade honom omedelbart till ett närliggande sjukhus. Hans tillstånd var kritiskt på grund av skadans svårighetsgrad.

Enligt lokala medier försökte Michael först öppna porten till sitt hus men var för berusad för att göra det. Därefter bestämde han sig för att klättra över staketet för att komma in, halkade och spetsade sig själv på dess topp.

En bekymrad granne, endast identifierad som Ms Pat (50), berättade att han hörde höga stön och gråt innan han upptäckte Mr Michaels prekära situation. Hon agerade snabbt, hämtade en stege för att rädda honom och larmade omedelbart ambulanspersonal.

Mr. Michael hade bott i huset i flera månader, enligt Pat. Myndigheterna fortsätter att undersöka omständigheterna kring denna olyckliga händelse.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.