Fyra kinesiska medborgare och två thailändare skadades i skåpskrasch på Pattayas motorväg

FOTO: Matichon

Pattaya —

En skåpbil kraschade med en 18-hjuling på Pattayas motorväg tidigt på lördagsmorgonen och skadade sex personer, inklusive fyra kinesiska turister.

Kraschen inträffade runt 1:30 den 6 april 2024, på kilometer 85+400 av motorvägen i Bang Phra-distriktet i Sri Racha-distriktet, Chonburi-provinsen, på väg mot Pattaya.

Enligt rapporter färdades skåpbilen, en Toyota Commuter, från Bangkok till Pattaya när den blev påkörd av en 18-hjulig Hino-lastbil. Krocken gjorde att skåpbilen körde av vägen och kraschade in i ett skyddsräcke.

Sex personer skadades i kraschen, inklusive två kinesiska män, två kinesiska kvinnor och två thailändska män. Fyra av offren fick lindriga skador, medan de andra två personerna satt fastklämda i bilen men skadades inte allvarligt.

De sex offren skickades till närliggande lokala sjukhus.

Föraren av skåpbilen, Mr. Kampliw (efternamn undanhållet), 48, berättade för polisen att han körde normalt när lastbilen plötsligt svängde in i hans körfält och träffade honom. Den oidentifierade lastbilschauffören lämnade under tiden inga uttalanden till polisen.

Polisen utreder olyckan och förhör lastbilschauffören ytterligare efter presstid.

FOTO: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, Ämnen, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.