Polisen slår tärningsspelhåla nära Pattaya: 15 personer greps

Banglamung- I en operation före gryningen kom brottsbekämpande tjänstemän i Nongprue ner på en olaglig anläggning för tärningsspel inbäddat i hjärtat av en skog i Chonburi-provinsen nära Pattaya. Den riktade razzian resulterade i gripandet av 15 misstänkta, som påstås ha varit engagerade i olaglig spelverksamhet.

Klockan 1:06 i morse var en gemensam arbetsgrupp ledd av Weekit Manarojkit, Banglamungs distriktschef och Pol. Överste Thawee Kutthaeng, överintendent för Nong Prue polisstation, utförde operationen.

Tillsammans med administrativ personal från Banglamung District Nong Prue polisutredningsgrupp, de infiltrerade snabbt kasinot som ligger på en kassavafarm i Soi Thung Klong i Nong Prue Subdistrict.

Utredningen föranleddes av anonyma klagomål från oroliga bybor i Nong Prue-området. Officerarna samarbetade sömlöst och planerade noggrant sitt tillvägagångssätt. När de stängde sig in i spelhålan försökte de misstänkta, överraskade, fly. Vissa spelare hoppade från upphöjda positioner, medan andra kolliderade med trädgrenar i sin desperata flykt. Trots deras ansträngningar greps alla 15 personer, bestående av 8 män och 7 kvinnor.

Inne i den svagt upplysta hålan hade spelarna varit uppslukade av en omgång Sic Bo, och deras jubel ekade genom skogen. Polisen beslagtog 2,820 XNUMX baht i kontanter, tillsammans med resultattavlor, spelutrustning, tallrikar, täcken och tärningar som användes för de illegala spelen. En CCTV-inspelningskamera fungerade också som avgörande bevis.

De misstänkta åtalas för olagligt spelande utan tillstånd och spel på egendom. De beslagtagna föremålen, inklusive spelutrustning och kontanter, har lämnats till utredarna för vidare rättsliga förfaranden.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/