Pattayas barpersonal ska ha blivit överfallen av tysk man som påstås ha vägrat att betala sin räkning

Pattaya —

En barpersonal och hennes chef i Pattaya lämnade in en polisanmälan mot en påstådd tysk äta-och-dådare som enligt uppgift vägrade att betala sin räkning och även attackerade dem söndagen den 7 april 2024.

Klockan 3 den 7 april lämnade Anchisa Thongpuek, en chef för en bar i Pattaya på Soi Lengkee, och Warunee Yodpromwaen, en anställd, in en polisanmälan vid Pattayas polisstation och anklagade en oidentifierad tysk man för misshandel.

De två kvinnorna berättade att attacken inträffade runt 2:00 samma dag som de lämnade in anmälan. En tysk man, tillsammans med sin thailändska fru, gick in i deras bar och beställde öl. Men när mannen presenterades med räkningen efter att ha avslutat sina drinkar, ska mannen ha vägrat att betala och hävdade att baren hade blåst upp avgifterna. Trots barens förklaring av notan, som låg på runt 1,000 XNUMX baht, blev mannen krigförande.

Personalmedlemmen Ms Warunee uppgav att hon och hennes chef försökte förhandla med mannen, men det misslyckades på grund av hans berusning. Plötsligt blev mannen våldsam och ska ha attackerat både henne och chefen. Enligt Warunees berättelse knuffade mannen, slog, drog dem i håret och till och med tvingade dem till marken innan han släpade dem ut på gatan. Den thailändska frun ska ha stått vid sidan av utan att ingripa, sa Warunee.

Lyckligtvis kom Pattaya-polisen till platsen och grep mannen för att ha betett sig och agerat orörligt under påverkan av alkohol.

Chefen, Ms. Anchisa, anklagade vidare att mannen utgjorde ett allvarligt hot. Hon hävdade att hans fru berättade för henne att mannen vanligtvis blir aggressiv och okontrollerbar när han konsumerar mer än sex öl. Anchisa uttryckte oro över att han skulle kunna upprepa sådant beteende någon annanstans.

Anchisa och hennes personal gav en CCTV-inspelning av attacken till polisen i Pattaya. De förklarade att de kommer att driva ärendet till största delen av lagen och betonade att de ansåg att mannen var farlig och borde åtalas, svartlistas och utvisas från Thailand och planerade att fullt ut använda lagen för att göra det.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, Ämnen, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.