Guest Op-ed: From Bruised to Helmets: My Mission to Keep Kids Safe

Följande korta åsiktsledare är av gästskribenten "Savvy" Rick Brown. Du kan lära dig mer om honom längst ner i artikeln. Gästskribenters åsikter och uttalanden är helt deras egna och behöver inte nödvändigtvis vara TPN Medias.

Alla får inte en andra chans. Vid 14 blev jag mobbad i skolan och lämnades för död i ett dike efter att mina cykelbromsar manipulerats. Ingen hjälm. Bara en hel del tur att jag fortfarande är här idag.

Thattupplevelsen förändrade mig. Nu, i mitt adoptivhem i Thailand, får rädslan att rusa tillbaka när jag ser barn zooma runt på motorcyklar utan hjälmar. Jag kan inte förhindra varje olycka, men jag kan göra min del. Det var därför jag började ge bort högkvalitativa, thaitillverkade hjälmar med ordentliga säkerhetscertifieringar – över 120 bara under de senaste två månaderna!

Mitt mål? 1 miljon hjälmar över hela Thailand. Ambitiös? Kanske. Men att se ett barn le med en ny hjälm på huvudet och skyddas – det är ovärderligt.

Vill hjälpa till? Här är hur:

Låt oss tillsammans skydda dessa barn och skydda nästa generation.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/