Pattaya håller framgångsrikt International Beach Tennis World Cup 2024

Pattaya, Thailand – Pattaya International Beach Tennis World Cup 2024 avslutades med en spektakulär uppvisning av sportmannaanda och skicklighet, vilket markerade en rungande framgång för kuststaden. Spelare från hela världen tävlade på den solkysste sanden och visade upp strandtennisens växande popularitet.

Evenemanget, som lockade stora skaror av entusiastiska fans, prisades för sin sömlösa organisation och den varma gästfriheten från det lokala samhället. Finalerna var en spännande affär, med atleter som levererade toppprestationer som höll åskådarna på kanten av sina stolar.

När gardinerna stängs för årets evenemang riktar arrangörerna sin hjärtliga tacksamhet till alla deltagare, supportrar och volontärer som bidrog till turneringens triumf.

Pattaya har återigen visat sig vara en värd i världsklass för internationella sportevenemang, och framgången med Beach Tennis World Cup 2024 har satt ett nytt riktmärke för framtida turneringar.

För slutresultat och vinnare, klicka eller tryck här.

En video från evenemanget med några höjdpunkter finns på vår YouTube här!

Njut av några bilder tagna av vårt team på evenemangets sista dag!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/