Festa dina Songkran-kvällar med stil på Burj nattklubb i Pattaya!

Pattaya, Thailand-

Är du redo att göra ett stänk denna Songkran? Dyk in i hjärtat av Pattayas festligheter på The Burj Nightclub, där festen aldrig slutar! Följ med oss ​​för en oförglömlig upplevelse under Thailands mest livfulla och färgstarka nyårsfestival som pågår från den 12 april i Pattaya till den 19:e.

Platsen man ska vara på

The Burj ligger inbäddat på den ikoniska Walking Street och sticker ut med sin elektrifierande atmosfär och toppmoderna ljudsystem. Dansa hela natten till EDM-, Electro- och Big Room-hits spunna av topp-DJ:s och fördjupa dig i Songkrans energi!

Festen som varar

Med dörrarna som öppnas kl. 9 och det roliga som sträcker sig fram till de tidiga timmarna, finns det ingen brist på spänning. Oavsett om du är en lokal festglad eller en global resenär, är The Burj din destination för en episk Songkran-fest.

Skapa minnen

Songkran på The Burj är mer än bara en fest; det är en chans att skapa minnen som varar livet ut. Så samla dina vänner, ta på dig din festliga utrustning och gör dig redo att fira thailändskt nyår som aldrig förr!

Vi ses på The Burj, där andan i Songkran kommer till liv!

Plats: The Burj, Walking Street, Pattaya, som ligger strax förbi McDonald's och mittemot Taco Bell på väg mot Bali Hai Pier. Du kan inte missa de gigantiska Burj-bokstäverna!

Besök The Burjs officiella Facebook-sida för uppdateringar, bokningar och mer information!

Eller, om du föredrar, Besök deras Instagram här!

Sponsrad annons.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/