Pattaya är värd för Wan Lai Naklua den 18 april

Pattaya —

Pattaya City bjuder in alla att gå med i den traditionella Wan Lai Naklua-festivalen, som kommer att hållas torsdagen den 18 april i Lan Pho Naklua Public Park.

Syftet med festivalen är att bevara och främja lokala konst- och kulturtraditioner och respektera de äldre, som är de traditionella aspekterna av Songkran. Festivalen kommer att innehålla en meritceremoni med allmosor till buddhistiska munkar, en ceremoni för att hälla vatten för att välsigna Buddha-statyer och fläder, en blomsterparad och olika thailändska kulturföreställningar. Festivalen kommer att äga rum i Lan Pho Naklua Public Park från 7:30 och framåt.

Enkelriktad trafik kommer att implementeras från Sawangfa Traffic Light.

Senare på eftermiddagen kommer vattenstrider och ett förväntat antal tiotusentals människor kantar gatorna till fots och på fordon för att delta.

Vägavstängningar kommer att gälla från 2:30 till 9:30 enligt följande:

  • Sawangfa Road: Enkelriktad trafik från Sukhumvit Road mot Namchai-korsningen
  • Naklua Road: Enkelriktad trafik från Namchai-korsningen mot Photisarn-korsningen
  • Photisarn Road: Enkelriktad trafik från Photisarn-korsningen mot Sukhumvit Road
  • Pho Ngam Road: Enkelriktad trafik från Lan Pho-korsningen mot Sawangboriboon Foundation

För mer information, vänligen kontakta staden på 038-253271 ankn. 4091 under kontorstid eller Pattayas kontaktcenter på 1337 (24 timmar).

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.