Fastighet: Mysig restaurang till salu i stadsdelen Phra Khanong

đŸœïžâœšBangkok – Mysig restaurang till salu i stadsdelen Phra Khanong.

Nyligen renoverad med 45 sittplatser inuti, 25 pĂ„ uteplatsen och ett kök i toppklass. Perfekt för en kunnig entreprenör! 🌟

Mer information HÄR.

Kontakta Oss Siam Business Brokers, inte The Pattaya News, för förfrÄgningar.

Sponsrat fastighetsinlÀgg.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd Àr delÀgare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen frÄn Washington DC, Amerika, men har ocksÄ bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund Àr inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i mÄnga Är. Han har bott i Pattaya i över nio Är som heltidsbo, Àr vÀlkÀnd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullstÀndiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns pÄ vÄr Kontakta oss-sida nedan. BerÀttelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/