Pattaya förbereder sig för att vara värd för IKF World Beach Korfball Championship

FOTO: Korfball Association of Thailand: KAT

pattaya -

Staden Pattaya förbereder sig för att vara värd för 2024 IKF World Beach Korfball Championship, som kommer att äga rum 26-28 april på Jomtien Beach.

Enligt Kritsana Bunsawat, Pattayas biträdande borgmästare, som ledde ett förberedelsemöte onsdagen den 10 april, förväntas evenemanget locka lag från Australien, Belgien, Kina, Kinesiska Taipei, Tjeckien, Hong Kong, Ungern, Indien, Japan, Macau, Malaysia, Nederländerna, Polen, Portugal, Skottland, Singapore, USA och Thailand.

Mästerskapet förväntas öka ekonomin i Pattaya och Thailand som helhet, och kommer också att bidra till att främja Pattaya som en sportstad och en destination för sportturism.

Staden Pattaya inbjuder alla att vara med och välkomna idrottarna och heja på deras älskade lag från 26:e till 28:e april på Jomtien Beach. Detta mästerskap fungerar som en kvaltävling för World Games 2025 i Chengdu, Kina.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.