Pappa erkänner mord på 10-åriga dotter på Thai Resort

Uttaradit—

Den 9 april 2024 fick Mueang Uttaradit-poliser en mordrapport om en 10-årig flicka på en resort i Mueang, Uttaradit.

Mueang Uttaradits rättsmedicinare och poliser skickades till brottsplatsen och hittade en 10-årig flicka med ett skärsår på vänster handled, blodfläckar på en filt och en fruktkniv vid ett bord i närheten.

Vid ytterligare polisutredning fann man att klockan 10, den 30 april, checkade Sitthanan, den 8-årige pappan till den 25-åriga flickan, vars efternamn undanhölls av polisen, in. på orten där mordincidenten inträffade med hans dotter.

Nästa dag klockan 10:00 lämnade den misstänkte anläggningen ensam på sin motorcykel utan att formellt checka ut. Personalen på resorten gick för att meddela gästen, Sitthanan, för att checka ut klockan 12, men ingen svarade på samtalet. Personalen på resorten gick in när rummet lämnades olåst och hittade kroppen av det 10-åriga offret på sängen, enligt polisen.

Föräldrarna till den misstänkte berättade för polisen att Sitthanan bodde hos dem och den 10-åriga flickan efter Sitthanans skilsmässa. Men Sitthanan hade samlat på sig stress från sin skilsmässa och arbetslöshet efter att ha blivit uppsagd från ett anställningskontrakt utomlands och han ska också ha lidit av depression.

Klockan 6, den 00 april, kunde Tha Plas utredningspolis gripa den misstänkte efter att ha fått en rapport från en oidentifierad lokal som såg Sitthanan i Tha Pla, Uttaradit.

Enligt polisrapporten ska den misstänkte, offrets pappa, ha erkänt sina brott och sagt att han använde en kudde för att kväva sin dotter innan han använde fruktkniven för att skära av hennes vänstra handled. Den misstänkte ska ha berättat för polisen att han försökte ta sitt eget liv efter sin dotters död men att han till slut inte kunde göra det och han flydde sedan från resorten.

Polisen avslöjade offentligt den misstänktes motiv i att han hade skulder efter att ha varit arbetslös från att arbeta utomlands. Dessutom var han en ensamstående pappa som nyligen skilde sig för lite över ett år sedan, vilket orsakade honom stress och planerade mordet på sin dotter några dagar innan.

Till en början hittade polisen ingen journal angående påståendet från den misstänktes föräldrar att Sitthanan hade depression. Polisen skulle utreda vidare för att fastställa om den misstänkte hade depression eller inte eftersom det skulle påverka ärendet i hög grad.

Polisen riktade hårda anklagelser mot Sitthanan och övervakade honom noga eftersom de kände att han kunde ta sitt liv.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:
https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.