13 tonårsmotorcyklister greps för att ha orsakat irritation vid Songkran-evenemanget på Khao San Road

Bangkok—

Klockan 11, den 00 april 12, utförde Chana Songkhram-poliserna en trafikkontrollinspektion vid Songkran-evenemanget på Khao San-vägen, Phra Nakhon, Bangkok, och fångade 2024 motorcyklister som påstås ha samlats och orsakat irritation för turister.

Enligt polisrapporten deltog många turister i Songkran-evenemanget på Khao San-vägen för att spela i vattenstriderna. Medan Chana Songkhram patrullerade poliser utförde sin plikt i området samlades en grupp tonåringar och påstods ha orsakat ljudföroreningar genom att varva sina motorcyklar.

Poliserna i tjänst tillfångatog sedan 13 personer inklusive minderåriga som påstås irritera turisterna. Lokalbefolkningen och turisterna på Khao San-vägen ska ha hejat polisen när de arresterade de misstänkta.

Inledningsvis eskorterades de 13 misstänkta till Chana Songkhrams polisstation för att ha kört utan hänsyn till trafiksäkerheten och orsakat irritation för andra enligt trafiklagen.

Dessutom togs några av dem i förvar för DUI innan deras fall skulle vidarebefordras till Taling Chan District Court för vidare juridisk behandling.

Vid midnatt meddelade Chana Songkhram-polisen och Phra Nakhon-distriktskontoret det formella slutet av vattenspelet och hjälpte till att skingra folkmassor.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.