Pattayas biträdande borgmästare Säkert Beachfront Transformation Project kommer att slutföras innan deadline

FOTO: Siamrath

Pattaya —

Pattayas biträdande borgmästare Mr. Manoch Nongyai har lämnat en uppdatering om strandlandskapsomvandlingsprojektet vid Pattaya Beach, och betonat att projektet kommer att slutföras innan den utlovade deadline.

Med en budget på 166 miljoner baht syftar projektet till att förbättra landskapet längs Pattayas ikoniska 2.7 kilometer långa strand, som sträcker sig från norra änden till stadens södra delar. Projektet är i linje med Pattayas policy att förbättra stadens övergripande image och ge bättre bekvämligheter för både invånare och turister.

Herr Manoch förklarade att projektet kommer att involvera borttagning av palmer för att ge plats för en enfilig vägutbyggnad längs norra Pattaya och centrala Pattayasektionen. Projektet genomförs av Nong Nooch Landscape and Garden Design Co., Ltd, och enligt vice borgmästaren förväntas det vara klart innan den avtalade tidsfristen. För närvarande pågår byggandet av trottoarer med 80 %, och det övergripande projektet är på väg att bli klart innan tidsramen.

Enligt stadens tillkännagivande var projektet ursprungligen planerat att slutföras 2025. Men på grund av de snabba framstegen förväntas slutförandet nu vara i mitten av 2024.

Förutom strandprojektet avslöjade Mr. Manoch att Pattaya också genomför ett annat projekt för att förbättra trottoarerna framför Walking Street. Denna satsning syftar till att utöka de befintliga gångvägarna, som på grund av sin nuvarande storlek ofta orsakar trängsel och tvingar turister att gå på gatan, särskilt under livliga evenemang.

Herr Manoch avslöjade att staden hade förhandlat med företagare som kommit överens med staden om att utöka trottoarerna till 1.5 meter i bredd. Biträdande borgmästaren noterade att detta avsevärt kommer att förbättra fotgängarsäkerheten på Walking Street.

FOTO: Siamrath
FOTO: Siamrath
FOTO: Siamrath

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, Ämnen, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.