Bangkok använder säkerhetsteknik med över 64,000 XNUMX CCTV-kameror för att övervaka säkerhets- och trafiköverträdelser

Bangkok—

Den 11 april 2024 rapporterade thailändska nationella medier att Bangkoks regering använde CCTV-säkerhetsteknik för ekonomisk potential, turismutveckling och för att stoppa brottslighet.

Bangkoks regering hade som mål att förbättra kvaliteten på medborgarnas liv med stadens CCTV-enheter på mer än 64,474 11 enheter (enligt uppgifter från Bangkoks regering den 2024 mars XNUMX) installerade över hela Bangkok. Med lokal CCTV och Bangkok CCTV överlag kan den övervaka säkerhet och säkerhet i stora områden.

Dessutom kunde Bangkoks medborgare begära och övervaka filmer från CCTV i realtid som Bangkoks regering hade gjort tillsammans med lokalbefolkningen.

Samtidigt användes AI-teknik för CCTV över hela Bangkok City som syftade till att varna och fånga trafiköverträdare på vägarna som att parkera bortom stopplinjerna, hindra parkering, åka motorcykel på trottoaren och andra trafiköverträdelser.

I framtiden kommer Bangkoks regering att använda användningen av AI-teknik i CCTV för att trygga medborgarnas liv för andra beställningar, enligt thailändska nationella medier.

Av insynsskäl, tfilm och bilder från CCTV kunde begäras från http://www.bmatraffic.com/index.aspx eller på en applikation "@CCTVBANGKOK" gratis. Dessutom kunde medborgare planera sin transport med realtidsbilder från Bangkok CCTV också.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.