Thailands premiärminister Srettha Thavisin öppnar "Maha Songkran World Water Festival 2024" i Bangkok

Bangkok—

Den 11 april 2024 deltog Sudawan Wangsuphakijkosol, den thailändska turist- och sportministern, och relevanta byråer i öppningen av evenemanget "Maha Songkran World Water Festival 2024" med 20 parader som marscherade på Ratchadamnoen Klang Road och Sanam Luang, Bangkok, från 11 till 15 april.

Anntonia Porsild, den första tvåan i Miss Universe 2023, nominerades till Miss Songkran 2024 och bilparader från 16 provinser över hela Thailand skulle inkluderas i Maha Songkran World Water Festival 2024 med dekorationer i traditionell stil.

Samtidigt presiderade Thailands premiärminister Srettha Thavisin vid invigningen av Maha Songkran-evenemanget på Fountain Square, King Power Rangnam, Bangkok.

King Power Rangnam-området skulle hålla evenemanget från 11:e till 16:e april under temat modern Songkran-tradition med lokal thailändsk kultur från fyra regioner.

Srettha uttalade offentligt att det var goda nyheter att UNESCO registrerade Songkran-festivalen från Thailand som mänsklighetens immateriella kulturarv. Det var verkligen en mjuk makt som potentiellt skulle kunna förbättra lokalsamhällena.

Han önskade att alla skulle ha en lycklig Songkran, resa säkert och inte dricka och köra, sa Srettha.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.