Thai Transport Company loggar över 147,000 XNUMX passagerare på rundresor till Songkran

Nationell-

Den 12 april 2024 avslöjade Mr. Atthawit Rakchamroon, tillförordnad direktör och VD för Transport Company Ltd., offentligt passagerarlogginformation den 11 april med mer än 147,871 7,622 individer som reser tur och retur med allmänna bussar och skåpbilar på mer än XNUMX XNUMX resor.

Antalet passagerare som använde kollektivtrafik för att resa till sin hemstad var 80,460 4,174 personer med XNUMX XNUMX resor från Krung Thep Aphiwat Central Terminal och Bangkok Bus Terminal. Allt gick smidigt och det fanns inga efterlämnade passagerare, enligt Atthawit.

Enligt tI passagerarlogginformationen den 12 april uppskattades det att mer än 80,000 4,000 personer skulle resa till sin hemstad. Transportbolaget förberedde kollektivtrafik på mer än XNUMX XNUMX resor för att underlätta för passagerarna. Ytterligare offentliga pendlare stödde också efterfrågan under Songkran-helgerna, sade Atthawit.

Atthawit tillade vidare att under Songkran-helgerna utfärdade transportbolaget en order till alla busslinjer att kontrollera skicket på deras fordon och förare för att vara redo för långdistanstransporter enligt policyn av vice transportminister Surapong Piyachote.

Den mest fullsatta terminalen var Bangkok Bus Terminal. De berörda tjänstemännen fick i uppdrag att underlätta och instruera passagerarna om resan. Om passagerare bevittnade utnyttjande eller olägenhet ombads de att ringa det thailändska departementet för landtransports hotline: 1584.

Om Transportbolaget finner att busslinjer bröt mot företagets regler och policyer kan de få böter på upp till 10,000 1490 baht. För reseinformation kontakta Transportbolaget via XNUMX.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.