De bästa regionala poliserna inspekterar Pattaya-områdets poliskontrollpunkter för Songkran

Banglamung, Pattaya – I en samlad ansträngning för att säkerställa allmän säkerhet under Songkran-festivalen besökte polisgeneralen Surajit Chingnawan, även känd som "Burapha 3", biträdande befälhavare för polisregion 2, flera polisstationer i Chonburi-området för att övervaka genomförandet strikt trafikpolicy.

Besöket på eftermiddagen den 14 april var en del av ett bredare initiativ för att upprätthålla trafiksäkerhetsbestämmelser vid viktiga turistattraktioner under Thailands traditionella nyårsfirande. Generalmajor Chingnawan inspekterade trafikkontroller vid polisstationerna Banglamung, Nong Prue, Pattaya City och Na Jomtien, där han också passade på att höja moralen hos tjänstemän.

I sitt tal till trafikpolisen berömde generalmajor Chingnawan deras engagemang och beskrev upprätthållandet av tio huvudmål enligt trafiklagen. Den kungliga thailändska polisens policy har intensifierats till att omfatta brott som underlåtenhet att bära hjälm, överträdelser av säkerhetsbälten och rattfylleri.

För att stödja officerarna i deras utökade uppgifter under festivalperioden delades proviant av energidrycker och vatten ut. Dessa förnödenheter är avsedda att hjälpa polisen att effektivt hantera kontroll- och uttagsplatser, samt att underlätta ett smidigt trafikflöde för allmänheten under den förlängda semestern.

Tyngdpunkten på att inte dricka och köra bil, tillsammans med obligatorisk användning av säkerhetsutrustning som hjälmar, understryker myndigheternas engagemang för att minska olyckor och säkerställa en säker och njutbar Songkran för alla, enligt generalmajor Chingnawan.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/