Indisk turist hittades död i Koh Larn-skogen, misstänkt för självmord

Pattaya, Thailand – En dyster upptäckt gjordes på toppen av Koh Larns högsta topp, bakom det vördade Buddha-fotavtrycket vid Khao Phra Yai-templet, där kroppen av en indisk man hittades i ett uppenbart självmord.

Ungefär klockan 11:00 den 14 april fick vice inspektörspolislöjtnant Anirut Jehero vid polisstationen i Pattaya en oroande rapport. Tillsammans med Sawang Boriboon Rescue Squad inledde myndigheterna en utmanande stigning, vandring över 1.2 kilometer till toppen som står 230 meter över havet.

Den avlidne, senare identifierad som en 31-årig indisk man, Mr. G, vars fullständiga namn undanhölls enligt The Pattaya News redaktionella policy för självmord, upptäcktes hängande och hängande under ett träd, klädd i en vit skjorta och vit- svarta elefantbyxor. En vit och blå halsduk hittades också på platsen. Tjänstemän noterade inga tecken på kamp eller skada på Mr. G, som tros ha gått bort minst 10 timmar före upptäckten. Bland hans ägodelar fanns två mobiltelefoner och en summa indisk valuta, som har säkrats av polisen som bevis.

Dew, en lokal munk, berättade om ögonblicket en grupp turister gjorde honom uppmärksam på det bistra fyndet, vilket ledde till omedelbart meddelande till myndigheterna. Kvällen innan observerades herr G av munkar som gick in i bergsområdet men återvände inte vid mörkrets inbrott, vilket ledde till ett sökande som slutade tragiskt följande dag.

Fröken Koi Namsuam, en 36-årig biluthyrningsföretagare som kände offret, beskrev Mr. G för Pattaya News som en långtidsturist som hade bott på Koh Larn i ungefär två månader. Hon mindes samtal där han uttryckte ångest över familjemässig oenighet, särskilt med sin far, en polis i Indien. Herr G hade enligt uppgift hotat att ta sitt liv i Thailand om ekonomiskt stöd från hans far inte kom.

Kroppen av G har sedan transporterats till Forensic Institute på polissjukhuset för en omfattande obduktion. Medan initiala bedömningar tyder på självmord som drivs av familjeproblem, pågår ytterligare utredningar. Myndigheterna håller på att underrätta den indiska ambassaden för att underlätta kommunikationen med G:s släktingar och för att fastställa den definitiva orsaken till hans bortgång.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/