Thailands premiärminister anslöt till Songkran i Hua Hin

PRESSMEDDELANDE:

Premiärminister Srettha Thavisin har anslutit sig till Songkran-firandet i Hua Hin-distriktet och gör ett livligt framträdande på festivalen som anordnas av Prachuap Khiri Khan-provinsen och Hua Hin-distriktet.

När Srettha anlände till Phon King Phet Park i en taxi, åtföljdes Srettha av sin dotter och transportminister Suriya Jungrungreangkit.

Under evenemanget deltog premiären i traditionella aktiviteter, stänkte vatten med både lokalbefolkningen och turister och umgicks med barn som lekfullt applicerade puder i hans ansikte. Premiärministern sågs visa respekt för Phra Phutthasihing och delta i en ceremoni för att hälla vatten och utbyta goda hälsoönskningar med de äldre invånarna.

Festligheterna såg också Srettha startade Hua Hin Songkran-paraden och deltog i ytterligare vattenstänkaktiviteter längs Soi Hua Hin 76. Atmosfären i Phon King Phet Park förstärktes med tillägget av en vattentunnel, skumbassäng och en scen för uppträdanden. , vilket ger en livlig och engagerande miljö för alla deltagare.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.