Viral video visar utlänningar i tvist efter Songkran vattenstrid i Phuket

Phuket—

Klockan 4:20, den 13 april 2024, publicerade thailändska sociala medier en viral video av två utlänningar som bråkade efter att en blev upprörd efter att ha sprejats med en vattenpistol på Thaweewong Road, Patong Beach, Phuket.

Phukets Songkran-evenemang hölls på Thaweewong Road, Patong Beach, med många thailändska och utländska turister som deltog i vattenstriden.

Men Nopparat Yiwa, en civilförsvarsvolontär, ska ha berättat för lokala medier i Phuket att han såg en utlänning utan bar överkropp som åkte motorcykeltaxi till Patong Beach. Efter det ska en utlänning med svart skjorta ha vattenskjutit motorcykeltaxiföraren, men utlänningen utan bar överkropp blev inte träffad.

Situationen eskalerade när utlänningen utan bar överkropp blev upprörd och kastade slag mot utlänningen med svart skjorta. Nopparat tillade vidare att hans vän försökte stoppa tvisten men inte kunde göra det.

Kort efter dispyten märkte Patongs poliser händelsen och lyckades undertrycka tvisten. De två männen gick sedan båda skilda vägar, enligt Nopparat.
Det rapporterades att orsaken till tvisten bara var att utlänningen utan bar överkropp blev upprörd då han sprayades lätt med en vattenpistol av den svartskjortade utlänningen.

Polisen uppgav att händelsen ansågs stängd och att ingen av männen hade lämnat in åtal eller polisanmälan.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.