Banglamung-polisen ska upprätthålla enkelriktad trafik under Wan Lai Naklua-festivalen den 18 april

Naklua, Chonburi —

Banglamungs polisstation tillkännagav planer på att genomdriva ett enkelriktat trafiksystem för att underlätta trafikflödet i Naklua-området för den kommande Wan Lai Naklua-festivalen den 18 april.

Enligt planen ska officiella vattenlekområden och alla typer av fordonsbanor omvandlas till ett enkelriktat system. Det drabbade området kommer att omfatta Sukhumvit Road från Sawangfa-korsningen till Numchai-korsningen, Pattaya Naklua Road, Photisan Road och tillbaka till Sukhumvit Road.

Enkelvägssystemet kommer att gälla från 12:00 till midnatt den 18 april. Men mellan 9:00 och 10:00 kommer polisen att instruera allmänheten och turister att upphöra med vattenleksaktiviteter för att möjliggöra en ordnad röjning av fordon från området.

För att säkerställa allmän säkerhet och upprätthålla trafikflödet kommer Banglamungs polisstation att placera ut poliser runt festivalområdet. I år är första gången ett enkelriktat trafiksystem kommer att implementeras för Wan Lai Naklua-festivalen. Polisen uppmanar de som inte deltar i evenemanget att undvika det drabbade området och använda den alternativa vägen längs järnvägsspåren.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.