Brand bryter ut på före detta nattklubb i Sattahip

Sattahip, Chonburi —

En brand bröt ut på en före detta nattklubb i Sattahip, Chonburi, den 15 april 2024. Ingen skadades.

Runt 7 fick Sattahip Sawang Rojanatham Rescue Foundation en rapport om en brand vid den före detta nöjeslokalen Vega belägen på Soi Sukhumvit 40, Sattahip-distriktet, Chonburi-provinsen. Efter att ha fått rapporten ryckte räddningsteam och fem brandbilar till platsen.

Vid ankomsten såg räddningspersonalen tjock rök välla från platsen. De gick genast in i byggnaden och började ventilera ut röken. Det fanns dock inga lågor vid ankomsten.

Ventilationsprocessen tog över en timme att slutföra. Undersökningen visade att branden uppstod från högtalarsystemet, ljudmixern och ljudisoleringen bakom den stora LED-skärmen på scenen. Brandmän använde vatten för att kyla ner värmen.

Lyckligtvis fanns ingen på plats i lokalen och inga personskador rapporterades. Sattahips polis spärrade av området och försöker fastställa den exakta orsaken till branden. De trodde först att det kan ha orsakats av en elektrisk kortslutning.

En fullständig utredning av relevanta brandtjänstemän pågick dock fortfarande vid presstillfället.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.