Pattayas nyaste strandmarknad förbereder sig för splashy debut

Pattaya —

Den helt nya strandmarknaden i Pattaya, Chang Beach Street Food, arrangerar en pampig Songkran-fest för att fira invigningen!

Se den helt nya marknaden på en video vi tog HÄR.

Chang Beach Street Food är en ny thailändsk marknad i den pulserande staden Pattaya, som erbjuder över 200 butiksbodar fulla av utsökt mat och unika fynd. Marknaden ligger nära Pattaya Soi 6, och den är öppen varje dag från 4:00 till midnatt, med gott om parkeringsplatser för att underlätta ditt besök.

Vet du vad som är spännande? marknaden bjuder just nu in alla att fånga några roliga minnen med gigantiska, färgglada ballonger som är utspridda på marknaden för fotooperationer. Men spänningen slutar inte där! Från den 17:e till 19:e april kommer marknaden också att vara värd för ett speciellt tredagarsevenemang som heter "STAR WATER Songkran Party" för att fira den stora invigningen.

Det här evenemanget lovar att bli den hetaste biljetten i stan, med mer än 10 av Thailands främsta artister och DJ:s på scenen. Biljetter till evenemanget är otroligt prisvärda för endast 100 baht, med portarna som öppnar 6:00 varje kväll.

Missa inte din chans att insupa den festliga atmosfären, utsökt mat och otrolig musik vid Chang Beach Street Foods invigningsfirande Songkran!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.