Rotaryklubben i Pattaya Center International kommer att stå värd för den kommande Glamorous Annual Charity Gala

Pattaya-

Rotaryklubben i Pattaya Center International är stolta över att tillkännage vår kommande årliga gala, som firar både Hollywoods glamour och vår 1-årsjubileum!

Evenemangsdetaljer:

– **Tema:** Hollywood Röda mattan

– **Datum:** Lördagen den 1 juni 2024

– **Plats:** Hilton Hotel, Pattaya

Prestationer:

Tack vare de generösa bidragen från förra årets gala har vi stöttat flera välgörenhetsprojekt:
– **Kru Bonchoo Centre:** Tillhandahöll konst- och hantverksartiklar, mobilleksaker, skafferiartiklar och organiserade välbefinnandeaktiviteter med måltider.
– **Tandvårdsutbildning:** Erbjudit hälso- och sjukvård och utbildningsstöd för tandvård och hygien på Statens skola nr 5.
– **Food Drive:** Delade ut ris till behövande vid Pratumnak Hill den 13 januari 2023.
– **Trädplantering:** Lanserade ett pågående miljöinitiativ med den första trädplanteringen den 23 februari 2024, vid Phra-Phra Hill, officiellt godkänt av stadens borgmästare.

**Biljettinformation:**

– **Priser:** 2,000 2,500 eller XNUMX XNUMX Baht per biljett
– **Köpkontakter:**
– För thai- och engelsktalande, kontakta Jana på **065-490-5153**
– Endast för engelsktalande, kontakta Rosemarie Lozano Victorino Gamito på **094-864-1520**

Säkra dina biljetter nu och följ med oss ​​för en kväll med firande och välgörenhet!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/