Indisk misstänkt greps för brutalt knivdöd för thailändsk kvinna på hotell i Bangkok

Nationell-

Den 16 april 2024 undersökte thailändsk storstadsutredningspolis ett fall av en indisk misstänkt som påstås ha knivhuggit en thailändsk kvinna 31 gånger som ledde till hennes död på ett hotell i Talat Phlu-området, Thonburi, Bangkok.

Enligt polisrapporten knivhöggs det thailändska offret, vars namn undanhölls av polisen, brutalt till döds av en indisk misstänkt, offentligt identifierad som Rajman Yabav.

Efter ytterligare polisutredning kunde polisen spåra den indisk misstänkte i Kanchanaburi när han försökte fly landet.
Kanchanaburis polis och thailändska storstadsutredningspoliser inledde dock en fältinspektion och kunde fånga Rajman efter en sex timmar lång utredning vid Kanchanaburi-gränsen, enligt polisen.

Händelsen var ett tragiskt fall som orsakade oro för offrets anhöriga och familj.


Inledningsvis ska den misstänkte ha erkänt sina brott för polisen eftersom han påstås ha ett personligt agg mot sin flickvän, offret, och begått mordet. Polisen väckte åtal för uppsåtligt mord på en annan person.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.