Massiv framgång: Maha Songkran World Water Festival 2024 drar 784,000 2.8 deltagare, genererar ekonomiboost på XNUMX miljarder baht

Bangkok—

Den 16 april 2024 avslöjade Chai Watcharong, den thailändska regeringens talesman, offentligt detaljer om ett framgångsrikt "Maha Songkran World Water Festival 2024"-evenemang från 11 till 15 april på Ratchadamnoen Klang Road och Sanam Luang, Bangkok.

Enligt turistmyndighetens statistik (TAT) deltog 784,883 693,288 individer inklusive 91,595 2.8 thailändare och XNUMX XNUMX utlänningar i evenemangen som genererade mer än XNUMX miljarder baht till den thailändska ekonomin.

Dessutom var de flesta thailändska och utländska turister nöjda med evenemanget "Maha Songkran World Water Festival 2024", enligt TAT:s undersökning.

Den thailändska regeringen gratulerade och tackade alla som samarbetade och hjälpte till att organisera världsevenemanget i Thailand. Många turister var imponerade av thailändsk charm och traditioner och skulle ha det mycket bra på Maha Songkran World Water Festival 2024 och de följande åren i Thailand, sade den thailändska regeringens talesman.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.