Medborgare översvämmar tillbaka till Bangkok efter Songkran: Nästan 100,000 XNUMX resenärer på en dag, transportföretaget förbereder extra tjänster

Nationell-

Den 16 april 2024 avslöjade Mr. Atthawit Rakchamroon, tillförordnad direktör och president för Transport Company Ltd., offentligt ett enormt antal medborgare som reser tillbaka till Bangkok efter Songkran från 15 till 17 april.

Enligt passagerarlogginformation den 15 april reste mer än 99,995 6,689 personer tur och retur med allmänna bussar och skåpbilar med mer än XNUMX XNUMX resor totalt

Atthawit tillade vidare att han utfärdade en order i enlighet med transportministeriets policy att stationera mästare på Transport Company över hela Thailand för att underlätta för resenärer med komfort, bekvämlighet, säkerhet och konvergens.

För att möta efterfrågan på användning av kollektivtrafik till Bangkok förbereddes ytterligare bussar och skåpbilar, och alla fordon och förare inspekterades innan de tillhandahöll sina tjänster, enligt Atthawit.

För inkommande resor stannade Transport Companys bussar vid Krung Thep Aphiwat Central Terminal först innan de gick till Bangkoks bussterminal som en slutdestination. Båda terminalerna var intermodala transportnav som kopplade ihop tåg, MRT, BTS och andra utgående kollektivtrafikvägar, uppgav Atthawit.

De som planerar att resa till Bangkok från den 22:e till den 24:e april kan dock välja att köpa e-biljetter med en speciell kampanj på 20 % rabatt (exklusive avgifter). För mer information, vänligen ring Transportbolagets callcenter: 1490.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.