Tre tonåringar ska ha skjutit mot taxi efter vägtvist och skadat två barn i Pathum Thani

Pathum Thani—

Klockan 10:00, den 16 april 2024, avslöjade Mueang Pathum Thani-poliser offentligt en detalj om tre tonåringar som påstås skjuta mot en taxi efter en vägtvist i Mueang, Pathum Thani. Som ett resultat skadades en 10-årig pojke och en 7-årig flicka.

Efter polisförhören av taxichauffören berättade Mr. Suraphon, 51, för polisen att han hade gett sig ut på Pathum Road, Mueang Pathum Thani, till denna bostad. Men enligt uppgift bar han fem andra barnbarn i åldrarna 3 till 12.

Suraphon ska ha berättat för polisen att när han befann sig vid Rangsit-Pathum Thani bussterminal, mötte han tre tonåringar på en motorcykel som påstås ha kört hänsynslöst till vänster och höger på vägen. Suraphon ska sedan ha blinkat med sina strålkastare för att varna dem, men en av tonåringarna gav en olämplig handtecken till taxichauffören vid Pathum Wilai-korsningen.

Som svar på tonåringarna ska Suraphon ha ropat åt dem att om de hade ett problem, låt oss lösa detta framför Baan Eua Arthorn Baan Chang Mueang, Pathum Thani. När tonårsgruppen kom fram till den ovannämnda platsen ska de ha skjutit en kula på taxin innan de flydde. Suraphon ska ha försökt följa dem men han insåg att hans barnbarn grät och bestämde sig för att gå hem.

Som ett resultat fick en 10-årig pojke sår på handleden och knäet, och en 7-årig flicka skadades av ett fönsterglasskuret sår. De båda fördes till Pathum Thani-sjukhuset efter händelsen.

Mueang Pathum Thani-poliser undersökte fallet och fann att totalt tre tonåringar påstods ha haft en vägtvist med taxichauffören innan de löste frågan vid Baan Eua Arthorn Baan Chang Mueang.

Till en början antog polisen att de misstänkta kunde ha använt ett illegalt hagelgevär för att begå brotten. Polisen lovade att så snart som möjligt ställa de misstänkta till svars för sina brott eftersom det var ett viktigt fall på grund av att små barn är inblandade.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.