Kinesiska medborgare ska ha stulit ett diamantarmband värt 1 miljon baht från Siam Paragon, fly till Kina

Bangkok—

Klockan 7, den 00 april 17, undersökte Pathumwans utredande poliser och relevanta myndigheter ett fall av två kinesiska individer som påstås ha stulit ett diamantarmband "Yellow Gold" från Van Cleef & Arpels-butiken värd 2024 1,040,000 XNUMX baht från Siamwan Paragon, Pathum , Bangkok.

Enligt polisrapporten gick två kinesiska medborgare och handlade i Van Cleef & Arpels-butiken och bad om ett diamantarmband "Yellow Gold" värt 1,040,000 XNUMX XNUMX baht på Siam Paragon. De två misstänkta tog dock tillfället i akt, när butiksanställda tittade bort, att stjäla armbandet.

Efter det ska de två misstänkta ha ringt en taxi vid Fountain Gate, Siam Paragon, flydde iväg och anlände till ett hotell i Phetchaburi, Bangkok, klockan 5:41, den 16 april. Strax efter, klockan 5, ringde de två misstänkta en hageltjänst och reste till Suvarnabhumi flygplats med sitt bagage.

Klockan 7 passerade de misstänkta med framgång Suvarnabhumi immigrationskontroll och begav sig till Kina. Det rapporterades att de misstänkta ägnade två och en halv timme åt att begå brotten, enligt polisen.

Till en början samlade polisen i Pathumwan bevis för att begära arresteringsorder för de misstänkta för att ha konspirerat för att begå stöldbrott. De skulle häktas omedelbart om de reser till Thailand, enligt polisen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.