Brand bryter ut i Doi Suthep, Chiang Mai; Lokala myndigheter arbetar för att begränsa branden

Chiang Mai-

Klockan 9:10, den 17 april 2024, rapporterade lokala medier i Chiang Mai om en brandincident i Doi Suthep, Chiang Mai. Lokalbefolkningen kunde bevittna de våldsamma bränderna i gamla stan.

Enligt lokala medier i Chiang Mai upptäcktes branden vid ett tempel i Doi Suthep-skogen av Phuping-skogsbrandtjänstemän från Doi Suthep-Pui nationalpark. Poliserna skickades omedelbart till brandplatsen för att kontrollera situationen.

Klockan 10 reste fler skogsbrandtjänstemän till fots till brandplatsen eftersom inget fordon kunde komma åt brandområdet. Men herr Nirat Pongsitthaworn, Chiang Mais guvernör, tog emot brandrapporten och beordrade omedelbart skogsbrandtjänstemän i närheten att kontrollera situationen över natten.

Den senaste rapporten från lokala medier i Chiang Mai uppgav att klockan 12:20, den 18 april, kunde skogsbrandtjänstemän framgångsrikt kontrollera bränderna med stor ansträngning.

Det fanns ingen tydlig orsak till brandincidenten som rapporterades vid presstid, noterade TPN.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.