The Bay Pattaya förvandlas till 24/7 underhållning-shoppingkomplex

FOTO: The Bay Pattaya

Pattaya —

The Bay Pattaya, ett strandnära projekt beläget på Soi 5-6 längs Beach Road, kommer att genomgå en betydande makeover för att bli ett 24/7 nöjes- och shoppingkomplex.

Anna Wongsing, projektledaren, tillkännagav denna ambitiösa plan för media den 17 april 2024. Planen fokuserar på att förvandla The Bay Pattaya till "The Bay Pattaya Twentyfour-Seven", ett vidsträckt underhållnings- och shoppingkomplex som erbjuder exklusiva restauranger och shoppingupplevelser dygnet runt.

Projektet kommer att sträcka sig över ett rymligt område med 23 rai i hjärtat av Pattayas Beach Road, med målet att bli en enda destination för både thailändska och internationella turister som besöker Pattaya. Besökare kan förvänta sig ett brett utbud av internationella restauranger, en lyxig 5-stjärnig hotellzon och en produktiv businesslounge.

Projektet kommer också att erbjuda rikliga underhållningsalternativ, med pub- och barzoner tillsammans med avslappnade gatumatplatser och dedikerade gatumatzoner. Dessutom kommer komplexet regelbundet att vara värd för produktutställningar och musikevenemang för att njuta av besökare hela dagen och natten.

Enligt Anna prioriterar The Bay Pattaya Twentyfour-Seven att locka internationella turister som söker non-stop service och fokus på integritet. Hon är övertygad om att projektet kommer att bli ett nytt landmärke för Pattaya City och kunna tillhandahålla en plattform för långsiktig investeringsframgång för nya entreprenörer.

Entreprenörer som är intresserade av att lära sig mer om projektet eller allmänna förfrågningar kan besöka The Bay Pattaya direkt på Beach Road, Soi 5-6, eller ring 083-828-3245. Dessutom finns information om The Bays officiella sida.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.