Fyra personer skadades i slagsmål mellan försäljare vid Pattaya Bali Hai Pier

FOTO: สยามชล นิวส์

Pattaya —

Fyra personer skadades, en allvarligt, i ett bråk mellan försäljare vid Bali Hai-piren i Pattaya onsdagsmorgonen den 17 april 2024. Bråket involverade också en kniv.

Incidenten inträffade runt 9:30 vid parkeringen inom området Bali Hai Pier i södra Pattaya. Räddningsarbetare reagerade snabbt till platsen efter att ha fått en rapport från oroliga medborgare i närheten.

Vid ankomsten hittade räddarna fyra skadade offer identifierade som Wanchai Khanthavit, 51, som knivhöggs i vänstra revbenet, vilket fick hans tarmar att brista, Mr. Watchai Khanthavit, 31, son till det första offret, som knivhöggs i den vänstra armhålan, Mr Kecha Lumpha, 56, och Mr. Marut Lumpha, 30, som båda fick blåmärken av slag.

Alla fyra offren fördes till Pattaya City Hospital för vård. Herr Wanchai uppges vara i allvarligt tillstånd vid presstid.

Enligt vittnen bråkade två grupper av försäljare om platser för att sälja varor till turister som väntade på att få resa till Koh Larn från piren. Det verbala argumentet eskalerade snabbt till ett fysiskt bråk, där en oidentifierad säljare drog fram en kniv och högg en annan.

Bråket fångades på video av en åskådare, som visar Mr Watchai försöka hjälpa sin far, Mr Wanchai, och bli knivskuren i processen. Polisen i Pattaya utreder för närvarande händelsen och har identifierat den misstänkte. De granskar CCTV-bilder och förföljer de misstänkta.

FOTO: สยามชล นิวส์

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.