Fyra ungdomar skjutna, en dödad, under Songkran i Sattahip, polisjakt på beväpnad man

Sattahip, Chonburi —

Fyra unga thailändska människor sköts under ett Songkran-firande i Sattahip, Chonburi, på kvällen den 16 april 2024. En person dog senare på grund av allvarliga skador. Polisen jagar fortfarande efter gärningsmannen vid presstillfället.

Klockan 6 på tisdagen kallades Sattahip-polisen för att svara på en skottlossning vid ett Songkran-firande på Soi Bon Kai i Sattahip-distriktet i Chonburi-provinsen. Fyra ungdomar (tre män och en kvinna) hittades skadade efter skottlossning. Det yngsta offret var en 00-årig flicka.

Alla offer fick skottskador på bålen och två fick allvarliga skador. Alla fyra fördes till Queen Sirikit Naval Hospital för behandling. Tyvärr dog ett offer, som senare identifierades som Mr. Nopparat Saithong, 23, av sina sår. Motivet till skottlossningen är vid anmälningstillfället okänt.

Enligt Pol. Överste Thanaphon Klinkesorn, chef för Sattahips polisstation, den misstänkte har identifierats som Mr Jakree Chimkhiri, 38, även känd som "Jak Kaobaisri." Polisen i Sattahip trodde att han var ansvarig för skottlossningen.

Efter händelsen har Pol. Överste Thanaphon ledde ett team av över 10 tungt beväpnade officerare för att omringa den misstänktes bostad och potentiella gömställen som besöks av hans medarbetare i områdena Phlu Ta Luang och Sattahip. Pol. Överste Thanaphon avslöjade att poliser utövar försiktighet eftersom den misstänkte sannolikt är skicklig i att hantera skjutvapen.

Den misstänkte mannen är fortfarande på fri fot. Myndigheterna kontaktar den misstänktes anhöriga för att uppmana dem att övertyga den misstänkte att överlämna sig själv.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.